Concurs d'Informàtica  Ciutat de Lleida - 18a edició - Any 2008
Anar als continguts de la pàginaConcurs d'Informàtica Ciutat de Lleida -18a Edició Any 2008 Català|Castellano
Premis anteriors edicions:
2007
2003
1999
1995
1991
2006
2002
1998
1994
2005
2001
1997
1993
2004
2000
1996
1992
 

Premis

El concurs estableix els següents premis:

Aplicacions informàtiques i pàgines web - Premi Jesús Lorés
Premis per al desenvolupament de qualsevol tipus de projecte informàtic de tema i àmbit d’aplicació lliures i/o pàgina web de tot tipus: personal, blog, educació, centres escolars i/o associacions, científica, entre altres, desenvolupada sobre qualsevol àmbit de coneixement; en dues categories:

  • Per a persones a partir de 18 anys.
  • Per a persones de 17 anys o menors.

Iniciatives per afavorir la integració social dels col·lectius amb dificultats d'adaptació, mitjançant l'ús de les tecnologies – Premi "la Caixa"
Tres premis atorgats per,“la Caixa” per a iniciatives que, aprofitant l’ús de la informàtica i de les telecomunicacions, afavoreixin la inclusió i la integració de persones amb discapacitats de tot tipus, amb dificultats d’integració social o cultural o amb risc d’exclusió social.

Poden optar a aquest premi els centres d’ensenyament, les associacions sense ànim de lucre i els projectes particulars que desenvolupin accions que cerquin vies d’integració, millora personal o professional o que potenciïn la comunicació intercultural i interracial a la nostra societat mitjançant la formació, la prestació de serveis o el desplegament de tecnologies.

Aquestes tasques o iniciatives, o bé la seva presentació i explicació, han de presentar-se i explicar-se en suport html.

Aplicacions i projectes pedagògics
Tres premis (primer, segon i tercer), per a tasques docents o iniciatives del professorat d’educació infantil, primària, secundària i estudis universitaris de Lleida que, de manera individual o col·lectiva, promoguin l’ús de les tecnologies de la informació i de les comunicacions. Aquestes tasques o iniciatives, o bé la seva presentació i explicació, han de presentar-se en suport html.