El club de Futbol Pardinyes fou fundat l'any 1952 i des d'aleshores ha anat creixent i configurant-se com un club que, des de la humilitat i el treball, intenta dia a dia millorar en el seu funcionament i progressar com a club.

En l'actualitat, el Club de Futbol Pardinyes acull la quantitat de quinze equips, essent un dels pocs clubs de la ciutat en el qual gaudeixen del futbol des dels més petits, prebenjamins, fins els amateurs, on s'inclouen dos equips femenins. El club té actualment, uns tres-cents trenta socis.

La junta directiva del club, presidida pel Sr. Pere Espert, intenta que la formació dels joves del club, tant des del punt de vista humà com esportiu, aspectes que van units, sigui una formació basada en el treball, el companyerisme, la imaginació i l'amor al futbol.

En totes les categories inferiors es treballa amb la finalitat de ser un referent important en el futbol base lleidatà, intentant consolidar un grup de tècnics que avali un treball ben fet en el temps.

Així mateix, el club treballa per aconseguir ser el segon equip amateur de la ciutat, després de la UE Lleida. En l'actualitat juguen en la Primera Divisió Regional amb un equip molt jove del qual s'esperen grans progressos.

És en l'apartat del futbol femení on el club destaca de forma important, ja que un dels seus equips disputa, des de fa quatre anys, la lliga de Primera Divisió Nacional, màxima categoria del futbol femení, realitzant la Temporada 1999-2000 un paper que garantitza la continuïtat en aquesta màxima categoria el proper any i amb possibilitats d'optar als primers llocs.

Alguns dels fets de la meritòria trajectòria del club serien:

EQUIP FEMENÍ
Temporada 1994-95.-Ascens de l'equip femení a Primera Divisió Catalana.
Temporada 1995-96.-Ascens de l'equip femení a Primera Divisió Nacional.
Temporades 1996-97, 97-98 i 99-2000 a Primera Divisió Nacional.

EQUIP AMATEUR
Temporada 1986-87.- Ascens de l'equip amateur a Segona Regional.
Temporada 1995-96.- Ascens de l'equip amateur a Primera Regional.
Temporada 1998-99. -Ascens de l'equip amateur a Primera Regional.

En l' actualitat, el club aporta tècnics i jugadors a diverses seleccions provincials.
Aportació de tres de les nostres jugadores a les seleccions catalanes de futbol.
L'equip femení fou guanyador del primer Premi Sphera en la Festa Municipal de l'Esport, l' any 1999.